Porc

carn-porc-ecologica-de-primer-qualitat

La carn de porc o carn de porcí és una de les carns més consumides arreu del món, a més de ser una de les més aprofitades, ja que s'utilitza gairebé tot el cos de l'animal. Així doncs, aquesta és una raó de pes per cuidar l'alimentació i l'entorn en que viu l'animal, per tal de que creixi sa i la seva carn sigui saludable i saborosa. A Ecocarn som conscients d'aquest fet i per això t'oferim la carn de porc de millor qualitat que podràs trobar al mercat.

Les diferents parts del porc que podràs trobar a Ecocarn són les següents:

 

1.–Cuixa: és l'extremitat posterior de l'animal, és a dir, les potes del darrere. És la peça noble del porc, s’utilitza per fer bistecs,per arrebossar o per fer a la planxa.

2.–Llom: es caracteritza per ser un tipus de tall suau i no contindre gaire grasa. Tall adequat per rostits i filets.

2.–Costelles: és un tall molt apreciat per fer a la brasa o a la planxa, encara que també es pot utilitzar per fer guisats.

3.–Cansalada i panxeta: és la capa de greix que recobreix el dors de l'animal, peça greixosa amb la que s'elabora el bacon.

4.-Paleta: és l'extremitat del davant de l'animal, és a dir, les potes del davant. Considerada per regla general d'inferior qualitat que les extremitats posteriors, és adequada per rostits , carn picada o per estofat.